Synergy Effect Logo

Padedame verslams
pirmauti internete

Patikima strategija, ilgametė patirtis dirbant su skirtingomis verslo sritimis, nepriekaištinga integracija. Mes padedame klientams kurti ir pristatyti sėkmingus skaitmeninius produktus pasauliniu mastu.

Daugiau apie mūsų paslaugas

Kuriame galingus interneto sprendimus pritaikytus skirtingų verslo sričių poreikiams

Klientai

Agrochema logoVp logoSb Lizingas logoMonamiMoki veži logoEuroapotheca logoLietuvos Architektų rūmai logoOmnivia logoGo Vilnius logoErgo logoAutocom logoM1 logo

Mūsų ekspertizė

Verslo procesų automatizavimas

Jau du dešimtmečius sėkmingai teikiame verslo automatizavimo ir įvairių sistemų integravimo paslaugas – galime jums pasiūlyti viską: nuo vartotojų profiliavimo, marketingo, mokėjimo įrankių iki sudėtingų paieškos variklių, gamybos, sandėliavimo sistemų ir daugiau.

Žiūrėti darbus

E-komercijos sprendimai

Mūsų patirtis kuriant e-komercijos sprendimus neapsiriboja paprastomis e-parduotuvėmis. Nuo procesų optimizavimo iki konversijų didinimo, galime pasiūlyti specialiai Jums pritaikytus sprendimus, kurie padės įveikti verslo iššūkius.

Symfony, Laravel, Woo Commerce, Opencart, PrestaShop, Drupal, Magento.

Žiūrėti darbus

Nuomos platformos

Kuriame internetinius sprendimus automobilių nuomos ir transporto paslaugas teikiančioms įmonėms, padedančius valdyti vidinius verslo procesus ir užsakymus, o klientams greitai ir lengvai pasiekti transporto paslaugas.

Žiūrėti darbus

Interneto svetainės

Esame ypač gerai susipažinę su verslo reprezentavimo poreikiais, kuriame internetines svetaines tiek stambiojo, tiek smulkiojo verslo atstovams. Pasiūlysime jums unikalius, ryškius sprendimus, kurie padės užtikrintai formuoti savo įmonės įvaizdį internete.

Žiūrėti darbus

Savitarnos sistemos

Galime pasiūlyti patogias, iki smulkmenų apgalvotas savitarnos sistemas, leisiančias skaitmenizuoti verslo procesus, o vartotojams savarankiškai atlikti įvairius veiksmus: dirbti su dokumentais, atlikti finansines operacijas, valdyti savo informaciją ir daugiau.

Žiūrėti darbus